BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare

Petreceri aniversare

Nu conteaza ca implinesti 20, 30 sau 40 de ani! Important e ca bucuria aniversarii sa fie cinstita cu o petrecere de neuitat, desigur! BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare pentru toate varstele si pentru toate gusturile.

www.blackpub.ro

Pentru ca evenimentul sa fie unul reusit si pentru ca tu sa fi fericit(a), o sa facem orice efort e nevoie si ne vom folosi de toata creativitatea noastra! Vom incerca sa iti oferim conceptele/tematicile potrivite stilului tau. Pentru ca fiecare are un stil care i se potriveste, nu?

Noi te vom ajuta sa ai petrecerea pe care ai visat-o si ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna implementarea tematicii alese de tine. De la alegerea locatiei, a meniului, a momentelor de entertainment si artistice, pana la organizarea in amanunt a detaliilor petrecerii.

Majoratul

Se apropie ziua marelui eveniment si iti doresti o petrecere perfecta? BLACKPUB nu iti garanteaza perfectiunea, dar iti promite ca va face tot ce e posibil pentru a se apropia de ea.

Pentru ca stim ca ( din pacate! ) doar o data in viata faci 18 ani, echipa BLACKPUB va avea grija sa iti ofere o zi de neuitat!

Cum procedam ?

Da-ne un telefon sau un e-mail si noi iti vom raspunde imediat. Daca nu esti decis(a) si nu stii exact ceea ce vrei, hai sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine. Noi iti vom prezenta ideile noastre ( si avem destule! ) pentru majoratul tau sau pentru petrecerea ta aniversara. Fie ca este vorba de concepte de petrecere, locatii, meniuri, cadouri personalizate, surprize sau momente artistice, noi avem variante pe care abia asteptam sa ti le spunem! La final, decizia iti apartine, iar noi ne angajam sa o respectam intocmai.

Vrei sa organizezi o petrecere privata pentru a sarbatori alaturi de familie si prieteni? Nu stii care ar fi cea mai buna optiune pentru locatie, pentru ce meniu sa optezi sau cum sa faci ca toata lumea sa se simta extraordinar? Vrei ca urmatoarea petrecere pe care o planuiesti sa fie un succes?

Petreceri cu tematica

Petrecerile private (petreceri de burlaci si burlacite, majorate, aniversari, petreceri cu ocazia unor sarbatori etc) sunt mai vesele daca au o anumita tematica. Astfel, toti invitatii vor avea un dress-code (cod de tinuta) si toate decoratiunile vor fi in concordanta cu acea tematica.

www.blackpub.ro

BLACKPUB organizeaza petreceri private diverse si poate asigura suportul necesar pentru gasirea unei locatii potrivite, alegerea unui meniu, selectarea muzicii, dar si pentru a va surprinde invitatii cu momente de entertainment variate.

Realizarea unui concept tematic pentru o petrecere privata poate porni de la pasiunile pe care le ai, de la muzica preferata sau de la un film indragit. Dorim sa fim un sprijin real si sa venim cu idei care sa iti exprime viziunea cat mai bine.

Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta