Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013

Daca magia Craciunului incepe sa paleasca odata cu sfarsitul de an, sa nu uitam ca ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013. in prag de An Nou, este momentul ultimelor decizii, cel al ultimelor regrete ale anului care se sfarseste, dar si bucuria trecerii in 2013.

De la petreceri stradale si focuri de artificii extravagante, la trupe care marsaluiesc si la procesiuni cu torte, iata un top al celor mai bune 20 de petreceri de Anul Nou din jurul lumii intocmit de "Huffington Post".

PRAGA

Praga (Praha) este capitala Cehiei si cel mai cunoscut oras turistic din Europa Centrala. Desi, in ultimii ani, capitala ceha este putin prea vizitata, ramane, totusi unul dintre cele mai frumoase orase europene, comparabila cu celelalte metropole din Germania, Austria, Italia sau Franta (la fel cum este si nivelul preturilor!). Pe strazile multiseculare ale capitalei pragheze, veti intalni, la tot pasul, o multime de turisti extaziati de atmosfera unica a acestui oras, incarcata de aerul unui mileniu de istorie clasica europeana, pe care nu prea o mai gasiti niciunde!

Pentru idei si oferte : www.eurotouringtravel.ro

Praga, desi este aproape de Germania, si, de multe ori, are un nivel de trai comparabil cu aceasta tara, ramane o tara est-europeana. Din aceasta cauza , este vizitata de multi turisti din Europa de Est, si este incorporata in multe tururi cu alte tari din Europa Centrala. Conexiunile de tren din Europa de Est sunt relativ bune, mai ales din Slovacia si alte parti a Cehiei. Sunt trenuri directe la Praga (Hlavni nadrazi) din Bucuresti, prin Budapesta. Conexiuni directe se pot gasi si din Katowice, Moscova, Varsovia, Wroclaw, Kosice, Bratislava si, bineinteles, din toate orasele principale din Cehia, incluzand Brno si Ostrava.

Trenul care vine de la Bucuresti pana la Praga trece prin Budapesta si pana la Budapesta trece prin Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Deva, Alba Iulia si Arad. Deci, daca veniti din aceste orase, aveti conexiune directa pana la Praga. Daca veniti din alte parti ale Romaniei, puteti sa faceti conexiuna prin orasele de mai sus, sau chiar prin Budapesta, daca sunteti aproape de granita maghiara (de exemplu, Oradea). in plus, daca din orasul dvs. exista o cursa feroviara spre Budapesta (de exemplu, Timisoara si Cluj-Napoca), puteti sa schimbati trenul in gara capitalei maghiare.

PARIS

Parisul se ridica la nivelul atribuit de porecla "orasul luminilor" in pragul Anului Nou prin focurile de artificii si strazile aglomerate de petrecareti. in inima orasului, Turnul Eiffel este atractia centrala a unui spectacol de lumini si de artificii, iar Champs-Elysees prinde viata cu o petrecere masiva. Printre elementele acestei petreceri gasim "papillotes", bomboane de ciocolata care pocnesc daca sunt deschise, o multime de sarutari si sute de litri din cea mai populara bautura a Frantei, sampania.

www.eurotouringtravel.ro

Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta