Produse

La noi gasiti o gama variata de modele de imprimante second-hand de tip laser sau inkjet, monocrom sau color, la cele mai bune preturi, pentru care va putem asigura si consumabile de calitate, service pentru orice defectiune si reincarcare de cartuse (indiferent de tipul imprimantei).

Totul depinde de dumneavoastra, sa va convingeti de avantajele financiare pe care le veti avea daca optati pentru achizitionarea unei imprimante second-hand in detrimentul uneia noi. De exemplu, Fabi Comimpex 95 va ofera imprimante secondhand laser si inkjet ce se ridica la standardul de calitate ale celor noi, dar la un pret cu 75-85% mai redus.

In privinta reincarcarii tonerelor sau cartuselorn inkjet, calitatea printului este aproape insesizabila fata de cea realizata cu cartuse sau tonere originale, insa diferenta sesizabila apare la costuri: veti economisi de la 60% pana la 90% din costurile aferente achizitionarii unor tonere sau cartuse inkjet originale.

In lista dedicata serviciilor si produselor oferite veti gasi preturi orientative, ce pot fi negociate in cazul unei colaborari pe termen lung. Va stam la dispozitie pentru realizarea unei oferte personalizate. Dumneavoastra trebuie doar sa ne transmiteti lista cu echipamentele pe care le utilizati si consumul estimativ pe care il aveti in fiecare luna.

Fabi sustine volumul mare de necesitati avute de clientii sai prin suport si echipamente fiabile. Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie. • Cartuse originale

  Cartuse originale

 • Cerneluri

  Suntem printre primele companii din Romania care folosesc tehnologii avansate destinate incarcarii de cartuse inkjet, color si alb-negru. Utilizand cerneluri specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare.

 • Imprimante second hand

  La cumpararea unei imprimante second-hand se pot face economii considerabile. O imprimanta second-hand similara din punct de vedere tehnic cu una noua, dar disponibila intr-un model mai vechi, va poate aduce o economie de aproximativ 75% - 85% din pretul unei imprimante noi.

 • Kituri de refill

  Suntem printre primele companii din Romania care folosesc tehnologii avansate destinate incarcarii de cartuse inkjet, color si alb-negru. Utilizand cerneluri specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare.

 • Cartuse remanufacturate

  Cartusele remanufacturate sunt acele cartuse noi care s-au golit si se afla la prima reincarcare. Remanufacturarea propriu-zisa consta in pastrarea carcasei produsului, inlocuirea componentelor uzate care afecteaza calitatea printarii si, ulterior, reincarcarea tonerului consumat.

Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta