Reincarcare cartuse imprimante laserjet

Cartusele laser (tonerele) sunt utilizate pentru imprimantele laser si ofera avantajul printarii unui numar foarte mare de pagini spre deosebire de cartusele pe baza de cerneala (inkjet). Mai exact, cu un cartus, pe baza de cerneala puteti printa intre 50 si 500 de pagini, iar cu un toner veti printa intre 1000 si 20.000 de pagini. Un alt avantaj al imprimantelor laser este viteza mare de printare, acestea putand sa va ofere pana la 45-50 de pagini pe minut.

In ciuda pretului putin mai mare, este mai rentabila o imprimanta laser decat una inkjet, deoarece este mai rezistenta in timp, iar consumul necesar printarii este mai redus. Cu toate acestea, imprimantele laser sunt mult mai avantajoase pentru persoanele care inregistreaza un volum mare de lucru, insa pentru cele care obisnuiesc sa printeze poze si au nevoie de o rezolutie mare si de calitate, se recomanda achizitionarea unei imprimante inkjet.

Verificarea functionarii cartuselor

Fabi Comimpex 95 dispune de numeroase tipuri de imprimante destinate verificarii functionalitatii cartuselor ce necesita reincarcare, atat la primire, cat si la predare.

Verificarea inaintea reincarcarii este necesara intrucat un cartus reincarcat in repetate randuri poate suferi diferite grade de uzura ce trebuie remediate pentru ca el sa poata da in continuare un randament bun. Daca se constata un grad avansat de deteriorare a cartuselor, clientul va fi informat, iar demersurile ulterioare vor fi facute numai cu acordul lui. O alta varianta mai fezabila ar fi achizitionarea unui cartus remanufacturat.

Reincarcarea cartuselor

Fabi Comimpex 95 foloseste cerneluri si tonere a caror calitate este sustinuta de vechimea pe care am capatat-o in acest domeniu, in care activam de mai bine de 15 ani.

Din dorinta de a oferi o calitate maxima a tipariturilor, dar si de a prelungi durata de viata a cartuselor si a imprimantelor dumneavoastra, firma noastra utilizeaza numai tonere si cerneluri testate. Astfel avem garantia ca nu vor exista probleme cauzate de o eventuala incompatibilitate.

Reconditionarea cartuselor

In unele cazuri, cartusele nu mai prezinta o stare impecabila de functionare, insa nu se pot considera inca stricate. Astfel, in ceea ce priveste tonerele, le putem inlocui anumite parti componente (cilindri, lamele, role, etc.), insa numai dupa ce clientul este informat despre problema intampinata si isi da acordul pentru continuarea operatiunii.In astfel de situatii pot interveni costuri suplimentare pe care noi nu ni le asumam.

Pentru cartusele cu cerneala, in cazurile in care se constata infundarea duzelor, defectiune cauzata de perioadele lungi de nefunctionare, se recurge la aplicarea unei solutii speciale pentru desfundarea lor.

Testarea finala si ambalarea cartuselor

Dupa ce intregul proces de reconditionare sau reincarcare este incheiat, fiecare cartus este supus unui test final, operatiune ce ne permite sa garantam pentru calitatea serviciilor noastre. Mai exact, prin acest test ne asiguram ca nu oferim clientului cartuse defecte ce ii pot ingreuna ulterior desfasurarea activitatii.Inainte sa fie returnat clientului, fiecare cartus este ambalat individual in folie de plastic.

Suntem printre primele companii din Romania care folosesc tehnologii avansate destinate incarcarii de cartuse inkjet, color si alb-negru. Utilizand cerneluri specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare. In continuare sunt listate tipurile de imprimante pentru care oferim servicii de reincarcare cartuse inkjet si tarifele corespunzatoare unei reincarcari.

Pentru minim 4 tonere - cartuse de imprimanta reincarcate, transportul este gratuit pe toata raza municipiului Bucuresti. Daca doriti sa reincarcati mai putin de 4 cartuse, pretul de transport este minim: 12 ron.Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta