Reincarcari cartuse imprimante inkjet

Utilizand un echipamnet specializat pentru a asigura rezultate optime, tehnicienii nostrii umplu cartusele cu mare atentie, lucru absolut necesar avand in vedere ca orificiile pentru jeturile de cerneala au cativa microni. De asemena este recomandat ca ei sa inspecteze cartusul pentru a gasi evetualele defecte.

De obicei cartusele de imprimante Canon, Dell, HP sunt usor de incarcat si nu prezinta dificultati. Cartusele  Lexmark insa au inclus in constructie un cip care nu poate fi resetat. De asemenea cartusele Epson au si ele un cip dar acesta poate fi resetat cu un aparat special. Cel mai usor de umplut sunt cartusele Brother. Din moment ce umplerea necesita manevrarea cernelei, aceasta este o operatiune care necesita foarte multa atentie.

Exista si o solutie mult mai simpla de umplere a cartusului folosind  un CISS (sistem continuu de alimentare).  Acesta consta in cartuse care au tuburi de alimentare prin care cerneala curge continuu din rezervoarele de cerneala in cartus. In loc sa umpli cartusele, utilizatorul  doar umple recipientele situate in afara imprimantei. Initial acest tip de cartuse a fost formate din cartuse perforate  si echipate cu accesorii care sa le ajute sa capete tuburile tip panglica. Aceste tuburi erau conectatate la  sticlele de plastic cu cerneala ce aveau un dop perforat. Sistemele moderne, produse in masa in China, incorporeaza mai multe recipiente de cartus sau chiar toate recipientele si sunt plasate intr-un compartiment special. Cartusele sunt dotate cu cipuri de autoresetare, ceea ce inseamna ca rareori trebuiesc scoase din imprimanta.Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta