Servicii

Dispunem de o mana de lucru specializata pentru service imprimante si reincarcari cartuse, de tonere si cerneluri specifice fiecarui tip de imprimanta (monocrom si color), de echipament avansat pentru reincarcarea tonerelor de imprimanta si a cartuselor inkjet. Tonerele refill folosite sunt testate, astfel incat sa fie compatibile cu produsele pe care le reincarcam.

In ceea ce priveste serviciul de reparatii imprimante, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a opta pentru inlocuirea pieselor defecte cu piese second-hand, in stare foarte buna de functionare. Astfel, costurile aferente reparatiei pot fi cu mult reduse.

Mai mult decat atat, daca se intampla sa avem un client a carui imprimanta necesita reparatii, insa desfasurarea activitatii sale depinde in foarte mare masura de utilizarea ei, noi ii putem oferi o imprimanta din dotarea noastra pana la solutionarea disfunctionalitatilor celei din service.

Calitatea serviciilor noastre este garantata prin testarea fiecarui produs inainte de a fi livrat, inclusiv in situatiile in care se lucreaza in regim de urgenta. Toate acestea fara a percepe taxe suplimentare. Ne adaptam cu usurinta nevoilor fiecarui client si va asiguram de capacitatea noastra de a raspunde comenzilor mari intr-un timp foarte scurt.

Fiecare produs ce ajunge pe mainile noastre este testat atat inainte, cat si dupa ce intervenim asupra lui, indiferent daca este vorba de reumplere tonere sau cartuse inkjet ori reparatii imprimante. Mai mult decat atat, ne intereseaza sa avem o comunicare eficienta cu clientul. Astfel, imediat dupa testarea initiala a produsului el este informat despre disfunctionalitatile depistate, daca este cazul. Interventia noastra asupra produsului se va face numai dupa ce clientul isi da aprobarea pentru continuarea demersurilor, intrucat pot interveni costuri suplimentare fata de cele prevazute de el.

Pentru ca ne asumam responsabilitatea lucrarilor realizate, remediem disfunctionalitatile aparute ulterior serviciilor oferite, firma suportand in intregime costurile aferente. Seriozitatea si promptitudinea cu care intervenim in astfel de situatii este dovedita si de portofoliul nostru vast de clienti. Mai exact, oferim testare si garantam calitatea tonerelor si cartuselor inkjet reincarcate, dar si a imprimantelor supuse reparatiilor in service-ul nostru. • Printare alb-negru si color

  Printare alb-negru si color

 • Realizare carti de vizita

  Realizare carti de vizita alb-negru si color.

 • Service Imprimante

  Asiguram service profesionist pentru orice imprimanta, prin intermediul a doua tipuri de pachete de servicii.

 • Reincarcare cartuse imprimante laserjet

  Suntem printre primele companii din Romania care folosesc tehnologii avansate destinate incarcarii de cartuse laserjet, color si alb-negru. Utilizand tonnere specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare.

 • Reincarcari cartuse imprimante inkjet

  Utilizand un echipamnet specializat pentru a asigura rezultate optime, tehnicienii nostrii umplu cartusele cu mare atentie, lucru absolut necesar avand in vedere ca orificiile pentru jeturile de cerneala au cativa microni. De asemena este recomandat ca ei sa inspecteze cartusul pentru a gasi evetualele defecte.

Atvangarde a lansat colectia de insule de bucatarie Pure | BLACKPUB organizeaza petreceri private aniversare | Ni se mai pregateste petrecere pe anul 2013
Care sunt bijuteriile tale adorate | Cum sa-ti alegi profesorul de dans pentru nunta